Hvordan vil opdateringer til D365FO påvirke dig i 2021?

Hvordan vil opdateringer til D365FO påvirke dig i 2021

Er du opmærksom på det væld af ændringer, som Microsoft har foretaget i D365FO i 2020 – og som er på tegnebrættet for 2021?

Bliv stopfodret med både lavthængende frugter og højtflyvende perspektiver på et tætpakket webinar den 1. december kl. 10-11. Deltagelse er helt gratis; vi beder blot om din opmærksomhed i en time.

Oven i hatten får du chancen for at vinde en D365FO uddannelsespakke efter eget valg, til en værdi af op til 10.000 kr.

Hvordan vil opdateringer til D365FO påvirke dig i 2021?

Det har været et travlt år med et hav af nye funktioner. Og med udsigten til endnu flere i 2021, kan det være vanskeligt at holde sig ajour – og gennemskue, hvad der er det væsentligste i denne myriade af store og små opdateringer.

Tag med på en hæsblæsende rejse gennem de ændringer, som giver værdi – både de nyheder, der er helt nede på jorden, og de der tegner sig noget mere abstrakt.

Din vært på webinaret er vores Training Lead Finn Nielsen-Friis, en af verdens mest erfarne undervisere indenfor Microsoft Dynamics 365FO.

Tilmeld dig nu: klik nedenfor og deltag – udover i webinaret – også i vores lodtrækning om en komplet uddannelsespakke efter eget valg (værdi op til 10.000 kr.)

PS: Det bliver et tætpakket webinar. Men mod afslutningen er der lejlighed til at stille spørgsmål til Finn, som forsøger at svare direkte på webinaret

TILMELD DIG HER
for at deltage i webinaret
og i lodtrækningen om en uddannelsespakke værdi 10.000 kr.